Skip to main content

MØDRE & DØTRE

Kommende bogprojekt og fotoudstilling om Moderskab – mødre & døtre

Siden jeg blev mor for otte år siden, har jeg reflekteret meget over rollen som forælder.

Jeg er optaget af det store ansvar, som det er at være med til at danne og udvikle et andet menneske. Hertil kommer de mange andre underemner, som temaet Moderskab f.eks. berører.

Disse aspekter er jeg pt. i gang med at udforske sammen med en journalist og 16 offentligt kendte kvinder og deres døtre.

Det bliver godt!

Stay tuned …

Tidligere fotoudstillinger

“Moderskab”

2023, Øbro Jagtvej Bibliotek, København Ø.

2023, Eget Galleri på Kronborg 2 A, Helsingør

For at skabe billederne har jeg inviteret forskellige mødre og døtre i mit fotostudie, hvor jeg har fotograferet og observeret relationerne imellem dem.

Døtrene har været mellem 4 måneder og 55 år, og mødrene har været mellem 30 og 85 år gamle.

Da jeg mener, at døtre i mere eller mindre grad er en spejling af deres mødre, har jeg bedt modellerne om at klæde sig nogenlunde ens. Jeg er hertil inspireret af den amerikanske fotograf Mary Ellen Marks billeder af tvillinger.

Da hele projektet er foranlediget af tanker om mit eget moderskab, har jeg naturligvis også taget selvportrætter med min egen datter og mor.

 

Plakat / samlet fotoserie

Fotoserien kan købes samlet eller som plakat. Kontakt mig endelig hvis det har interesse.

“Fotograf med kronisk rejsefeber”

2018, Herlev Hospital

Et udvalg af rejseportrætter, landskaber og kulturer lige fra verdens sydligste by (Ushuaia, Argentina) til verdens tag (Lhasa, Tibet).

Man kan specielt lægge mærke til de fantastiske farvekontraster i de forskellige verdensdele – fra de kolde toner i Argentina, Peru, Israel, Jordan og Tibet til de varme farver i Japan, Indien, Cambodia, Laos, Indonesien og Vietnam.

“From the End of the Earth to the Roof Top of the World”

2014, Danske Banks hovedsæde, København

Et udvalg af rejseportrætter, landskaber og kulturer lige fra verdens sydligste by (Ushuaia, Argentina) til verdens tag (Lhasa, Tibet).