Events

EVENTS


Se nogle af de event-reportager som jeg har lavet herunder.

STORE STRANDDAG DECEMBER, HELSINGØRPå Gummistranden i Helsingør en kold december-eftermiddag afholdt DGI Nordsjælland og Helsingør Kommune en fin dag med aktiviteter for store og små.


Der blev hygget med havbad for de modige, sauna, fodbold, skumfiduser over bål, varm saft, suppe, kransekage og kølige nytårsbobler.

ROVFUGLE-OPVISNING PÅ FALKONERGÅRDENPå Falkonergården i Fredensborg overværede jeg en imponerende opvisning med forskellige rovfugle. 


Fantastisk at se de smukke fugle suse lynhurtigt over hovederne på publikum for at nå et stykke råt kød på falkonerens handske.

KLASSISKE BILER PÅ KULTURHAVNEN, HELSINGØRJeg kiggede forbi pladsen foran Kulturværftet i Helsingør til sæsonens sidste træf med klassiske biler og motorcykler.


Vejret var fantastisk, fremmødet overvældende og udvalget af flotte køretøjer i top!

MIDDELALDERFESTIVAL PÅ

ESRUM KLOSTERJeg deltog i den fantastiske og årlige Middelalderfestival på Esrum Kloster & Møllegård.


Her var der både riddere, rustninger, musikanter, bueskydning, nonner, middelaldertelte og masser af lækker mad og MJØD!

TRIBAL TATTOO TOURJeg kiggede forbi butikken Royal Tattoo i Helsingør, der var eneste skandinaviske stop på dette års europæiske Tribal Tattoo Tour.


Her havde 16 amerikanske gæstetatovører travlt med at udveksle erfaringer, hygge sig og ikke mindst tatovere butikkens gæster.


ROMSMAGNINGJeg har haft fornøjelsen af at få lov at fotografere rom-connaisseuren Gregers Grue Nielsen lave en romsmagning på dækket af den gamle skonnert Mira.


SEJLADS PÅ SKONNERTEN MIRAJeg har haft fornøjelsen af at være ude på den ca. 130 år gamle skonnert Mira og fotografere kaptajnen Jess Pedersen og hans 1. styrmand/kvinde.


vibe@vibe-photo.dk


(+45) 27 20 49 80


Alt indhold er © Copyrighted VIBE PHOTO