Events & Reportager

EVENTS & REPORTAGER


Se nogle af de events som jeg har dækket, og reportager som jeg har lavet, herunder.

ROVFUGLE-OPVISNING PÅ FALKONERGÅRDEN, 2019På Falkonergården i Fredensborg overværede jeg en imponerende opvisning med forskellige rovfugle. 


Fantastisk at se de smukke fugle suse lynhurtigt over hovederne på publikum for at nå et stykke råt kød på falkonerens handske.

KLASSISKE BILER PÅ KULURHAVNEN, HELSINGØR 2019Jeg kiggede forbi pladsen foran Kulturværftet i Helsingør til sæsonens sidste træf med klassiske biler og motorcykler.


Vejret var fantastisk, fremmødet overvældende og udvalget af flotte køretøjer i top!

MIDDELALDERFESTIVAL PÅ

ESRUM KLOSTER 2019Jeg deltog i den fantastiske og årlige Middelalderfestival på Esrum Kloster & Møllegård.


Her var der både riddere, rustninger, musikanter, bueskydning, nonner, middelaldertelte og masser af lækker mad og MJØD!

NEBBIOLO WINEBARJeg kiggede forbi en af mine yndlingsvinbarer i København og tog nogle fotos af Leon Mark Nielsen og hans gode ansatte på Nebbiolo.


De havde travlt med at lave fine charcuterie-hapser af lækre råvarer og blande førsteklasses spritz til deres gæster.


TRIBAL TATTOO TOUR 2018Jeg kiggede forbi butikken Royal Tattoo i Helsingør, der var eneste skandinaviske stop på dette års europæiske Tribal Tattoo Tour.


Her havde 16 amerikanske gæstetatovører travlt med at udveksle erfaringer, hygge sig og ikke mindst tatovere butikkens gæster.


ROMSMAGNINGJeg har haft fornøjelsen af at få lov at fotografere rom-connaisseuren Gregers Grue Nielsen lave en romsmagning på dækket af den gamle skonnert Mira.


SEJLADS PÅ SKONNERTEN MIRAJeg har haft fornøjelsen af at være ude på den ca. 130 år gamle skonnert Mira og fotografere kaptajnen Jess Pedersen og hans 1. styrmand/kvinde.


MOTORCYKELREPARATIONFotoreportage/makrofotografi af motorcyklist Henrik Juul, der skruer på sin Honda Pan European.


JAGUARFotoreportage/makrofotografi af fronten og lieberen på en smuk og klassisk Jaguar.


vibe@vibe-photo.dk


(+45) 27 20 49 80


Alt indhold er © Copyrighted VIBE PHOTO